1. לא לאכול 6 ארוחות ביום אלא מומלץ צום לסירוגין 8/16 כולל שינה בלי אכילה לילית. כדאי לקרא על האופציה הזו בהרחבה.
2. לא חייבים לסיים את הצלחת. לפני שלוקחים עוד ביס או ממלאים את הצלחת שוב להמתין 10 דקות לפחות שכן תחושת השובע מגיעה בין 10-20 דקות אחרי.
3. לערב בלעיסה את כל החושים ושהיה בלעיסה. לפי הרמב"ם 30 לעיסות לפני הבליעה. להאט את קצב האכילה.
4. מיצוי ההנאה מבחינת הטעמים, המרקמים והריחות.
5. זכרו לקיבה אין שיניים. אנזימי עיכול ברוק מופרשים בעת הלעיסה. אכילה מהירה גורמת לנפיחות וגזים בבטן כי האוכל לא נלעס מספיק.
6. לאכול בישיבה, מתוך צלחת ובאווירה רגועה ולא תוך כדי עשית פעולה אחרת: צפיה בטלוויזיה, קריאה, נהיגה או הכנת אוכל על מנת לא ליצור התניה לאכילה. לשנות דפוסי אכילה.
7. קצה האכילה זה השוני בין אדם רזה לשמן. אדם רזה אוכל לאט. כשאוכלים לאט אי אפשר לא רדת במשקל. אפשר לצרף מדיטציה או מוזיקה מרגיעה.
8. ניתן להשאיר אוכל בצלחת. יוצר שליטה ואיכלה מבוקרת. בברכת המזון אומרם: אכלנו, שבענו, והותרנו.
9. אם מתייחסים לאוכל כמו שאדם דתי מתייחס לאכילת חזיר, לא נאכל מה שאינו תורם ומזיק לגופנו.
10. לסיים בביס מתוך אכילה מודעת. לתת לו את מלוא תשומת/
בהצלחה מוזמנים תהליך עמוק של הרזיה בשיטת NLP
תגובות אחרונות